Original: http://educate-yourself.org/mc/

Mental Controlul. Ultimate Teroarei.Minții de control al este elaborat tema, cu multiple fațete, și multi stratificat. Pentru cititorul ocazional, poate deveni rapid amorteala, copleșitoare simțurile și crearea dorința de a ieși din acest subiect, dar evitând acest subiect este cel mai prostesc ai putea face, eventual, de la singura șansă de supraviețuire acestei agende sclavie hidos și insidios, care astăzi amenință aproape toate umanității, isto înțeleagă cum funcționează și să ia măsuri pentru a reduce vulnerabilitatea.

Planurile de a crea o societate lucrătorilor minte controlate au fost în loc pentru o lungă perioadă de timp. Tehnologia actuală a crescut din experimente care naziștii au început înainte de al doilea război mondial și a intensificat în timpul lagărele de concentrare naziste, atunci când o sursă nelimitată de copii si adulti au fost disponibile pentru experimentare. Am auzit despre experimentele medicale inumane efectuate pe prizonieri din lagărele de concentrare, dar nici un cuvânt a fost menționat vreodată de mass-media și documentarele de televiziune ale experimentelor de control mental. Care nu a fost să fie divulgate publicului american. Tehnologiile de control mental pot fi în general împărțite în două subseturi: pe bază de traume sau pe bază de electronică.

Prima faza a guvernului de dezvoltare de control al minții a crescut din vechile tehnici oculte care au necesitat victima să fie expuși la traume psihologice și fizice masive, de obicei începând din copilărie, în scopul de a determina psihicul a sparge într-o mie de modifica personalități care poate apoi fi programate separat pentru a îndeplini orice funcție (sau de locuri de muncă), care programatorul dorește să “instala”. Fiecare personalitate alter creat este separată și distinctă de personalitatea față. Anii personalitatea față este conștient de existența sau activitățile personalități alter. Modifică personalități pot fi aduse la suprafață de către programatori sau stivuitoare folosind coduri speciale, de obicei, stocate într-un laptop. Victima de control al mintii poate fi, de asemenea, afectate de sunete specifice, cuvinte, sau acțiuni cunoscute sub numele declanșatori de factori .

Cea de a doua fază de dezvoltare de control al minții a fost rafinat la o bază subterană de mai jos Fort Hero pe Montauk, Long Island (New York) și este menționată ca Montauk Proiect. Cele mai vechi victime adolescent de Montauk programare stil, așa-numitele Montauk Boys, au fost programate folosind tehnici bazate pe traume, dar această metodă a fost în cele din urmă abandonată în favoarea unui proces de inducție all-electronic, care ar putea fi “instalat” într-o chestiune de zile (sau chiar ore) în loc de multi ani, ca le-a luat pentru a finaliza metode bazate pe traumă.

Dr. Joseph Mengele de la Auschwitz a fost notorietate dezvoltatorul principiul traumatismele-based Monarch Proiect și CIA’sMK Ultra programelor de control mintea. Mengele și aproximativ 5, 000 de alte naziști de rang înalt au fost secret sa mutat în USAS de South America, în urma primului Razboi mondial II-lea într-o Operațiune desemnat Paperclip. Naziștii au continuat munca lor în curs de dezvoltare de control al minții și al tehnologiilor foc de artificii în baze militare subterane secrete. Singurul lucru pe care s-au spus despre fost locul de munca rachete cu foștii celebritati Naziste stele, cum ar fi Warner Von Braun. Criminali, torționari, și mutilators de ființe umane nevinovate au fost ținute discret din vedere, dar ocupat în U.S. facilități subterane militare care au devenit, treptat, acasa, la mii și mii de Americani copii rapiti smuls de pe străzi (aproximativ un milion pe an) și plasate în cuști bară de fier stivuite la podea la tavan, ca parte a “formare”. Acești copii vor fi folosite pentru a rafina în continuare și tehnologii de control mental perfectă Mengele lui. Anumite copii selectate (cel puțin cei care au supraviețuit “formare”) ar deveni sclavii viitoare minte controlată care ar putea fi folosite de mii de locuri de muncă diferite variind de oriunde de la sclavie sexuală la asasinate. O parte substanțială a acestor copii, care au fost considerate de consum, au fost sacrificate intenție în fața (și) pe ceilalți copii, în scopul de a traumatiza stagiarul selectat în conformitate totale si supunere.


Control Mental “Programat” indivizii

Atacatorul singuratic pe care am auzit despre in asasinate, tentative de asasinat, atacurile armate din scoli, etc. sunt controlate minte persoane care au fost “programate” pentru a efectua aceste misiuni. Ted Bundy, la “Fiul lui Sam” criminal in serie David Berkowitz, Oswald, Timothy McVeigh, Columbine shootere, Chapman, Sirhan Sirhan, etc au fost mintea controlată persoane programate pentru a efectua aceste crime controlat. Zeci de mii de tineri adolescenți au fost răpiți și forțați în programul de formare de control al minții numit Montauk Proiectul începând în jurul valorii de 1976. Al Bielek, sub controlul minții, a fost implicat în multe zone ale secretă Montauk Proiectul. După recuperarea încet amintirile încep la sfarsitul anilor 1980, el a ajuns la concluzia că au existat cel puțin 250.000 minte controlată “Montauk Boys” produs la 25 de facilitati diferite similare la baza subterana la Montauk, Long Island. Multe dintre aceste baieti au fost de a deveni “traverse”, care sunt persoane fizice care au fost programate să intre în acțiune la o dată ulterioară, atunci când în mod corespunzător “declanșat” de a se angaja într-un fel de comportament distructiv sau perturbatoare. Alte Montauk Boys au fost țesute în țesătură de masă vieții Americane în calitate de jurnaliști, radio & TV personalitati , oameni de afaceri, avocați, profesionistilor din domeniul medical, judecători, procurori, de aplicare a legii, militarilor, etc.


La Mondial Electronica Mental Control prin ‘Telefon celular’ Turnuri

A doua zi se apropie în care tehnologiile de control mental de stat vor fi îndreptate la tine, vecinii, și cei dragi. În fiecare zi, echipament este ridicat și instalat în această țară cu scopul ascuns de a exercita controlul minții asupra întregii populații. Pretutindeni în această țară (și de peste mări), turnuri de ELF/microunde transmisie cu sunt ridicate. Antenele arata, de obicei, ca patru plăci verticale ușor curbate de aproximativ 2 picioare în lungime și situate fie în 3 sau 4 cadrane în jurul turnului, două treimi de la sol. Nimic special, le veți vedea. Și veți observa, de asemenea, mai multe dintre ele merge o dată începe să acorde o atenție. Nimeni nu spune nimic, dar te așteaptă să presupunem că acestea sunt pentru telefoane mobile. (Chiar crezi că avem nevoie de atât de mult capacitatea de transport “telefon mobil”, la fiecare câteva blocuri? Îți dai seama cât de energie puțin este folosit de utilizarea reală telefon mobil? Totuși, aceste turnuri sunt capabile de a pune în niveluri de putere care depășesc celulă Cerințe de telefon cu o marjă largă) Aceste tehnologii de control mental au fost în loc pentru o lungă perioadă de timp. Nu este un accident faptul că banda de frecvență ales pentru folosirea telefonului mobil doar se întâmplă pentru a se potrivi cu doua valuri de ordine care Wilhelm Reich descoperite în anii late1940 pentru a efectua transport gândit și permite mintea pentru a fi manipulate fără victima dea seama. Reich a lucrat la acest proiect secret pentru CIA de peste 5 ani, 1947-1952, până când a dat seama cine a fost CIA intenționați să utilizați controlul mintii poporului American. El a fost indignat de faptul că el a fost înșelat și utilizate pentru o astfel de motiv trădătoare și a jurat să nu coopereze cu CIA, FDA, etc. din nou. Reich a fost ascuns asasinat în Federală închisoare în 1957, la doar câteva săptămâni înainte de a urma să fie lansat, au fost în închisoare timp de 2 ani pe o taxa de false până ce duce la o sfidare a instanței citare. El a fost raportat ca au avut un “cord atac”. El a fost puternic ca un taur. A fost ucis cu două săptămâni înainte de eliberare condiționată bord auzul. Ultima sa carte, scrisă în închisoare, sa dovedit a fi “lipsă”, după moartea sa și nu sa mai întors la familia sa.

Metodă a fost descoperit de a dezactiva aceste turnuri ELF de la exercitarea funcțiilor lor de control mental, prin plasarea unui dispozitiv simplu cunoscut ca un orgon generator pe o raza de 1,300 de picioare de aceste turnuri. Aceste turnuri de microunde sunt utilizate în combinație cu tehnologia HAARP bazat să afecteze nu numai influente subliminale de control mental, dar, de asemenea, pentru a controla vremea (în prezent, {2007}, crearea indusă artificial condiții de secetă sunt de asemenea în mare măsură influențate de chemtrail populație de reducere pulverizare operațiuni care au loc zilnic pe cerul din America și în multe alte țări).

Patrick Flannagan a înregistrat, de asemenea, un interviu cu talk-show-gazdă Jeff Rense la 30 iunie 2003 și a oferit informații importante cu privire la modul de combatere a controlului minții electronic fiind teleportat la noi din cablajului electric în casele noastre și din turnuri cu microunde (informații promițând că ar trebui să fie studiate).


Brice Taylor

Brice Taylor este pseudonimul pentru Susan Ford, una dintre victime cel mai înalt nivel MK Ultra minte controlate să vină vreodată înainte și dezvăluie povestea ei. Acesta a luat aproape 13 ani pentru a recupera amintirile evenimentelor care ea dezvăluie în cartea ei, Thanks for The Memories (publicată în mai 1999). Amintirile ei să se întoarcă în început fragmente sporadice in 1985, ca urmare a unui accident de mașină care a aruncat prin parbriz de masina ei după ce a lovit un copac. Nu a fost într-adevăr un accident la fel de mult, ca urmare a de programare de control al minții care ei silit să se sinucidă dacă ea a început să recupereze amintirile critice despre rolul ei ca un nivel de top minte NASA/CIA controlate “activ” care a fost folosit ca un sex slave și mesajul (sau de droguri) de curierat pentru fiecare președinte de la Kennedy la Clinton și a fost secretarul personal al lui Henry Kissinger personal secretar/om-calculator (stocarea fișierelor și recuperare) de peste 19 ani. Ei “proprietar/handler”, a fost actor de comedie Bob Hope și ea a fost “împrumutat out” de multe personalitati celebre și bine cunoscute de divertisment, pentru a le obliga să fie privim la și manipulat de Hope și amicii lui Illuminati, astfel încât acestea ar putea fi folosite ca “lucrător albine “pentru a ajuta introduce în luciferica, Noua Ordine Mondială. Cartea ei este, probabil, contul mai revelatoare la data de bine cunoscute, personalitati nationale in ambele politică și industria de divertisment, care sunt implicați în manipularea, programare, control, manipulare, și abuz de Illuminati guvernul a creat roboți umani, cum ar fi Brice sau alte, celebritate bine cunoscut/victimelor de control mental, cum ar fi Barbara Striesand și Barbara Mandrel. Table of Contents cărții de numai vă va oferi o idee despre numărul incredibil de nume cunoscute la nivel național care Brice avut fost implicat cu de la copilarie la varsta adulta ca un sclav minte controlată. În opinia mea, Thanks for The Memories și cele două co-autor Illuminati Formula cărți Cisco Wheeler și Fritz Springmeir (vezi mai jos) sunt cele trei cărți mai importante și revelatoare în print pe tema Illuminati de control al minții și ar trebui să fie citit de fiecare cauză și de gândire fiinta umana pe aceasta planeta, pentru ele dezvăluie modul în care sunt realizate programele de control mental Iluminaților și modul în care acestea pot fi rupte, permițând victimei de a scăpa de sub controlul său.

Vă încurajez să examineze analiza de carte remarcabilă de Thanks for The Memories scrise de Uri Dowbenko la acest link: http://educate-yourself.org/mc/nwomcbturireview.shtml). Este cu adevărat ironic și un exemplu perfect de justiție karmică, atunci când retragerea totală a unei victime de control al minții, acesta trunchiul cerebral a fost zguduit în scopul de a produce o memorie fotografică, este acum întors pe agresori ei de a dezvălui în detaliu cele mai rafinate și precise josnic lor și comportamentul monstruos. Thanks for The Memories o carte bine scrisa, care vă oferă un loc rândul din față în activitățile reale ale de guvern Secret Government – “guvernul”, care este într-adevăr responsabil spatele scenei (acele scene fiind creat de masă Mass-media de Propaganda Ministerul ale căror locuri de muncă este de a vă înșele în gândire că știri titlu, guvernul “cover story” este o adevarata afacere, crede-mă, nu este o iluzie e de sus în jos.

Este un câine și ponei spectacol. Toate spectacol, și nici o substanță. Snafu alegerile prezidențiale, în interminabile dezbateri talk-show, hacks propaganda cum ar fi Rush Limbaugh, Sean Hannity, etc., etc., toate proiectate pentru a vă menține preocupat și uluit de înrobirea constantă și erodarea libertăților garantate constituțional, care are loc zilnic. Sept. 11 “atac” a fost planificat și a lansat pentru a oferi o scuză pentru a trece fascist, “legile” totalitare concepute pentru a ne înrobi și benzi populația din puținele rămase libertăților că încă se bucură. Cărți de identitate național “inteligente”, care va conține dvs. întreaga medical, istoric financiar, informații DNA, etc. vor fi necesare să se angajeze în orice fel de activitate normala a consumatorilor ca obtinerea pe un plan sau chiar merge la stat la stat, după polițiștilor de frontieră militare deveni o scenă comună în data aceasta libertate teren iubitor. Petreceți banii acum în timp ce încă mai au bani, pentru că în curând toate tranzacțiile financiare vor fi efectuate folosind carduri de plastic. Și la fel ca Germania nazistă, poporul nostru vor fi încurajați să raporteze orice activitate “suspectă” de vecinii lor. De fapt, viața în Americii va deveni în curând o copie a Germaniei naziste a sfârșitul anilor 1930, doar o mult mai înaltă tehnologie și mult mai letale.

Vom posta articole de mai jos, care vă va oferi o perspectiva mai clara in metodologia de control mental și conexiunile sale strânse cu satanism și ritualuri satanice. Al Bielek a dezvăluit o mare de informații cu privire la capacitățile de prim control mental secrete ale guvernului și planurile într-un video 1992 subteran face cu Vladimir Terziski.

Ești gata să trăiască în Orwell coșmar lume de Big Brother și controlul minții sclavie? Noua patra reich de vis demonic lui Hitler unde sexualitatea pervers și promiscuu este promovat ca “normal” și “sănătos” în timp ce satanism cu ritualurile sale de sacrificiu uman este doar “religie” să li se permită? Ei bine, e chiar după colț dacă rămânem pasivi și nu doresc să se angajeze aceste manipulări demonice.


Most popular articles:


  • Clipart Library | Home